Tussenschoolse opvang:
Op onze school hanteren wij het continurooster. Dit betekent dat alle kinderen de pauze tussen de middag ( rondom 12.15 uur) op school doorbrengen en de van huis meegenomen “gezonde lunch” op school nuttigen. Tijdens het buitenspelen, volgens een rooster, is er toezicht van de leerkrachten. De leerkrachten worden ondersteund door een aantal vrijwilligers

( allen in het bezit van een VOG). Er zijn voor de ouder/verzorgers géén bijkomende kosten voor de tussenschoolse opvang.

Naschoolse opvang:
Na schooltijd kunnen de kinderen gebruikmaken van de Buitenschoolse Opvang.
In ons eigen schoolgebouw is stichting Parvaneh met ingang van het schooljaar 2014 – 2015 gestart met voor- en naschoolse opvang namelijk: BSO Uilen Kidz

Voorschoolse opvang:

Bij genoeg interesse is het ook mogelijk om gebruik te maken van een voorschoolse opvang van 07.30 uur tot 08.30 uur.

Waarom Parvaneh?parvaneh
De werkwijze van Parvaneh staat garant voor een vertrouwde opvang voor de kinderen, een geruststelling voor de ouders, plezier maken met elkaar, leuke dingen samen doen, maar ook een plekje om even uit te rusten van een drukke schooldag en… een fijne samenwerking met de school!

Parvaneh heeft zich door de jaren heen als een goede en prettige opvang neergezet. Aanmeldingen blijven komen, het ouder tevredenheid onderzoek was zowel in 2013 als in 2014 erg positief, blije kinderen en tevreden ouders.

BSO Uilen Kidz biedt samen met de Tijl Uilenspiegelschool leuke extra naschoolse activiteiten zoals bv. circus Ellenboog, Capoeira, dans en sport, drama, schaken, rappen enz. Ook uitjes naar Artis, natuurtuinen en speeltuinen, bezoek aan musea enz. worden zeer gewaardeerd. Maar het belangrijkste is toch wel de op opvang op zich en met name natuurlijk de PMers die immers de kinderen opvangen, die de kinderen tegemoet komen, die de kinderen een fijn en vertrouwd gevoel geven.

Kinderen kunnen zichzelf zijn, kinderen hebben ook inspraak: wat gaan we doen, wat willen we nog op de bso, hoe gaan we met elkaar om zodat iedereen zich veilig en prettig voelt en meer.

Wie zijn de gezichten bij Parvaneh?
De directieleden zijn Ouassima, Ihtimad en Oumaima Chebli. Met daarnaast een gewaardeerd team van gemotiveerde PMers, een fantastische kok, stagiaires en een coördinator.

Tot slot, wat betekent nou toch Parvaneh?
Parvaneh betekent vlinder ( Farsi), een vlinder is mooi als hij vrij is, zo ook een kind.

Kinderopvang Parvaneh
Tel.nr: 020-7600155 of 06-14379179
Email: info@parvaneh.nl

U schrijft uw kind rechtstreeks bij Parvaneh in.